VEELGESTELDE VRAGEN

Hoeveel lichter zullen mijn tanden zijn na de eerste behandeling?

Na de eerste 21 minuten van de whitening-behandeling met PearlSmile, kun je een tot 9 tinten lichtere glimlach verwachten.

Hoe lang blijven de resultaten behouden?

Het resultaat dat je verkrijgt, kan je tussen de 3 en 6 maanden behouden. De voortzetting van het effect kan echter afhankelijk zijn van uw levensstijl. Probeer te vermijden om te roken! Om het resultaat van uw behandeling te verlengen, kan u PEARLSHINE best ’s morgens en ’s avonds gebruiken. Na een sigaret, koffie, groene thee of rode wijn doe je er goed aan uw tanden te poetsen met PEARLWIPES om het kleurpigment onmiddellijk te neutraliseren.

Hoe vaak kan ik de behandeling uitvoeren?

Onze cosmetische tandenbleekbehandeling kent geen pauzetijd en kan zo vaak als u wilt worden uitgevoerd. Je kunt te allen tijde een geweldige witte glimlach hebben door de behandeling op belangrijke momenten in je leven te krijgen, zoals een bruiloft, een date of een sollicitatiegesprek.

Waarop moet ik letten nadat de behandeling is voltooid?

Het wordt ten zeerste aanbevolen om gedurende ten minste twee uur na de behandeling geen andere dranken dan water te drinken, niet te roken of te eten.

Zijn er bijwerkingen?

Het is wetenschappelijk bewezen dat de cosmetische tandenbleekbehandeling geen bijwerkingen heeft. Het wordt echter niet aanbevolen voor zwangere of zogende vrouwen en kinderen jonger dan 3 jaar. Houd er rekening mee dat tandheelkundige implantaten en vullingen niet worden beïnvloed door de behandeling.

Noteer ook a.u.b. dat tandheelkundige implantaten en vullingen niet worden beïnvloed door de behandeling.

Wat veroorzaakt tandpigmentatie?

Pigmentatie komt niet alleen voor in gevallen waarbij u in contact komt met kleurstoffen zoals: thee, koffie, rode wijn en sappen, maar ook bij het gebruik van antibiotica.

Veroudering kan ook een factor zijn bij het verkleuren van tanden. En belangrijker nog: verkleuring vindt plaats door te roken.

Hoe werkt de gel?

De actieve bleekcomponenten van de Pearlsmile-gel worden geactiveerd met het koude LED-licht dat organische pigmentstoffen in het tandglazuur verkleurt. Onze gel irriteert het tandvlees niet en tast ook de tanden niet aan. Daarom garanderen we een pijnloze ervaring zonder bijwerkingen.