INNOVATIEVE COSMETISCHE TANDEN WHITENING VAN PEARL SMILE

Hedendaagse technologieën zorgden ervoor dat de parellach nu betaalbare luxe is geworden die voor  iedereen bereikbaar is!

In tegenstelling tot de traditionele methoden van tanden whitening, zijn de cosmetische tand bleek behandelingen van PEARLSMILE gebaseerd op het gebruik van een gel die slechts een minimale hoeveelheid 0,1% peroxide bevat en geactiveerd wordt door koud LED-licht. Deze combinatie maakt het mogelijk om tanden fijn te bleken, zonder pijn te veroorzaken. Een cosmetische Pearlsmile tand whitening behandeling heeft veel volgers over de hele wereld.

PIJNLOZE RESULTATEN IN SLECHTS 21 MINUTEN

De Pearlsmile tand whitening gel voor het bleken van tanden tast het tandglazuur niet aan, het koude LED-licht elimineert uitdroging van de tand-denta en schade aan het tandvlees. Dit maakt de PEARLSMILE cosmetische tandenbleekbehandeling niet alleen pijnloos, maar ook een wenselijke eigenschap voor iedereen. Het is betaalbare luxe voor iedereen!

De Pearlsmile behandeling is zoals elke andere cosmetische behandeling. De duur van de behandeling kan variëren van 21 tot 45 minuten, afhankelijk van het soort resultaat dat u wenst te bereiken. Je kan eenvoudig een geweldige witte lach bereiken in minder dan een uur. Ga zitten en ga lekker achterover liggen in een opvallend relaxte stoel en geniet daarna van een geweldige lach!

TOT 9 TINTEN LICHTER!

Na de eerste behandeling klaart uw lach op tot maximaal 9 tinten lichter. Resultaten variëren van persoon tot persoon. Tijdens de behandeling neutraliseert de gel het kleurpigment in het tandglazuur. U kunt de behandeling zo vaak herhalen als u wenst om uw uitstekende resultaten te behouden.

BETAALBARE PRIJS

De Pearlsmile behandeling is een 100% cosmetische behandeling. Het vereist geen professionele tandheelkundige apparatuur en ook geen medisch geschoolde specialisten. De behandeling neemt weinig ruimte en tijd in beslag en veroorzaakt geen pijn tijdens en na de behandeling. Daarom kunnen we deze behandeling aanbieden aan een laag betaalbare prijs voor iedereen. Als je van tevoren een abonnement voor een paar behandelingen aanschaft, kan je als klant nog meer geld besparen. Iedereen kan deze behandeling laten uitvoeren. Voor elke gebeurtenis in uw leven; of het nu gaat om een bruiloft, een datum, een sollicitatiegesprek, een foto shoot of een feest.